VIDEO Extremistul Călin Mărincuș insultă protestatarii anti-PSD: "Rezist e un c*cat!"


VIDEO Extremistul Călin Mărincuș insultă protestatarii anti-PSD: "Rezist e un c*cat!"

Duminică a avut loc o manifestație în Piața Victoriei împotriva UDMR și a concesiilor făcute de premierul Viorica Dăncilă în fața formațiunii politice maghiare privind OUG pe Codul Administrativ. 

Deși unitatea pentru o astfel de cauză ar trebui să fie caracteristica unei manifestații de acest tip, nu au lipsit agitatorii, perturbatorii de la protest. 

Este și cazul extremistului Călin Mărincuș, prieten cu naționalistul Cătălin Berenghi, cel care s-a luptat în instanță acum câteva luni împotriva posibilității ca Alianța USR-PLUS să poată candida la alegerile europarlamentare. 

Concret, Călin Mărincuș, umflându-se în pene, a început să atace protestatarii anti-PSD prezenți la manifestație și a pus la îndoială condamnarea lui Dragnea din dosarul angajărilor fictive. În momentul în care unul din cetățenii prezenți la manifestație i-a transmis că pare PSD-ist, Călin Mărincuș a reacționat violent replicând "Rezist e un c*cat!".

Redăm dialogul halucinant:

Călin Mărincuș: Sunteți dușmanii PSD-ului parcă, da? Dragnea este un hoț, nu-i așa? Uite, eu pot să-ți spun că că ești un homosexual, ăăă, pedofil. Dar uite, vezi? Nu merge așa. Ai furat cu Dragnea împreună, te cred când îmi spui că e hoț. Dacă nu, vreau să îmi arate cineva că e hoț.

Protestatar: Instanța a arătat că e hoț. 

Călin Mărincuș: Instanța l-a arestat pentru altceva, dragul meu. Vreau să îmi arate că Dragnea a furat milioane de euro. 20 de ani să îi dea de pușcărie. 

Protestatar: Când vom avea instituții adevărate. 

Călin Mărincuș: Să înțeleg că nu aveți încredere în instituțiile României? 

Protestatar: Ești PSD-ist. 

Călin Mărincuș: Nu sunt PSD-ist și am fost cu PSD-ul în proces. (...) Rezist e un c*cat! 

Urmăriți video în cele ce urmează:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.