VIDEO și FOTO. Fabuloasele viloaie ale Elenei Udrea de la Corbeanca sunt foarte aproape de cele și mai făloase ale securistului Dan Voiculescu


VIDEO și FOTO. Fabuloasele viloaie ale Elenei Udrea de la Corbeanca sunt foarte aproape de cele și mai făloase ale securistului Dan Voiculescu

Acuzată de DNA că a primit șpagă aproape patru milioane de euro de la „băiatul deștept” din energie Bogdan Buzăianu, prin intermediarul Radu Budeanu care și-a negociat recent cu procurorii anticorupție o avantajoasă pedeapsă cu suspendare pentru fapta sa, Elena Udrea are toate șansele să părăsească răcoarea și liniștea paradisului său mobiliar de la Corbeanca pentru a merge la pușcărie câțiva ani buni.

Dosarul pare solid, probele și mărturiile cât se poate de incriminatoare, așa că jurnalistul Mălin Bot s-a deplasat în zonă ca să documenteze răsfățul în care trăiește un politican putred de corupt, mai ales că descoperise, într-o filmare de pe Instagram și un indiciu care l-a făcut să creadă că Udrea și partenerul său Adrian Alexandrov posedă nu doar un căsoi (cel cu acoperiș albastru care apare de regulă prin tabloide), ci mai multe vile uriașe situate cumva în același ansamblu rezidențial.

Documentarea jurnalistului a fost însă întreruptă de autoritățile locale reprezentate la fața locului, pe motiv că s-ar fi produs o încălcare de proprietate (un teren fără nicio construcție și neîmprejmuit din apropierea domeniului Udrea-Alexandrov), de însuși șeful Poliției Locale Corbeanca, Vicențiu Bușilă, un angajat la stat bine îmbrăcat și bronzat, aparent cu nimic mai prejos față de milionarii în apropierea cărora își desfășoară activitatea.

„Gata, am încheiat circul?! Strângeți echipamentul și faceți-vă materialul...”, i-a spus șeful Poliției Corbeanca, bâțâindu-și nervos mâinile pe lângă corp, jurnalistului Mălin Bot.

„Sunt la bârlogul Elenei Udrea de pe strada Laguna Albastră din Corbeanca. O să vedeți cine mai stă foarte aproape. La exact 1,4 km de aici: infractorul Dan Voiculescu. (...) Cert este că doamna Udrea se îndreaptă vertiginos spre pușcărie pentru că Radu Budeanu, patronul de la Cancan, a recunoscut că i-a dat șpagă în dosarul băieților deștepți din energie, peste trei milioane de euro. În acest context am venit aici să-i filmez bârlogul...eu fac, de altfel, această serie „Bârlog de politician” și am făcut filmări la fața locului când a intervenit Poliția ca să nu fie discuții, mai ales că a venit chiar șeful Poliției Corbeanca pentru a sta de vorbă cu jurnaliștii și de a le cere să-și întrerupă activitatea. Dar a fost chiar amabil, a vorbit frumos”, a declarat Mălin într-un live pe care a fost nevoit să-l scurteze la insistențele polițistului local. Mai multe LIVE-uri de la Corbeanca găsiți  pe pagina sa de Facebook. 

În ce privește filmările clasice, cât și cele cu drona, pozele cu casa/casele Elenei Udrea, acestea vor fi în curând disponibile pe canalul lui Mălin Bot de pe youtube.

Potrivit estimărilor, averea oficială a Elenei Udrea, acumulată în mare parte în timpul mariajului cu controversatul Dorin Cocoș și apoi partajată în urma divorțului de acesta, se ridică la peste 15 milioane de euro (27 de terenuri, cel puțin două vile de lux, un apartament în zona Unirii, conturi, bijuterii și mașini de de lux). 

Extrasele de cont puse de procurori în rechizitoriul din Dosarul Gala Bute arată că Elena Udrea cheltuia, prin 2011, și 40.000 de lei pe haine și genți, într-o singură zi. 

Vă invităm să accesați galeria foto atașată a acestui text în care este surprinsă uriașa vilă cu piscină și teren de baschet, curte uriașă, de pe malul lacului a cupului Udrea-Alexandrov. Sursa foto: Mălin Bot





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.