VIDEO Fieful lui Dragnea, ocupat de liberali. Rareș Bogdan: "Eliberăm Teleormanul de sub neobolșevicii lui Dragnea!"


VIDEO Fieful lui Dragnea, ocupat de liberali. Rareș Bogdan: "Eliberăm Teleormanul de sub neobolșevicii lui Dragnea!"

Deschizătorul listei PNL de candidați la europarlamentare, Rareș Bogdan, a expus pe scena mitingului de promovare din Alexandria, Teleorman, un discurs în care atacă PSDragnea și le promite românilor că PNL va îngenunchea corupția și mafia din România.

În ciuda piedicilor puse de PSD, sâmbătă s-a desfășurat, la Alexandria, mitingul de prezentare a candidaților pentru alegerile europarlamentare din partea PNL. La eveniment s-au strâns mii de simpatizanți liberali.

„Am venit aici alături de Ludovic Orban și toți oamenii de bună credință pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea!”, a inceput discursul Rareș Bogdan, amintind că în urmă cu fix 100 de ani, armata lui Traian Moșoiu elibera Oradea de sub ocupația bolșevică maghiară.

„În șapte ani de când guvernează România, Liviu Dragnea și ai săi au spus un singur adevăr. Unul singur, „România merită mai mult”. Da! România merită mult mai mult decât PSD. România merită mult mai mult decât Dăncilă! Merită mult mai mult decât Carmen! Merită mult mai mult decât Liviu Dragnea!”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Tel Drum e aici? Alaltăieri a câștigat încă 5 milioane de euro la Ialomița. În urmă cu 10 zile, alte milioane, in alte județe controlate de ei, în Olt. Trebuie opriți pentru că România are nevoie de companii românești puternice. Are nevoie de oameni care să creadă în șansa lor. Nu vom ceda! Nu vom îngenunchea! Nu ne vom preda! Împreună cu dumneavoastră vom lupta și vom câștiga pe data de 26 mai”, a mai spus liberalul.

„De doi ani și jumătate, zi de zi, auzim doar cum vor (n.r. PSD) să scape infractorii, auzim cât de greu este în pușcărie și nu auzim un cuvânt despre spitalele României, despre pensionarii României, despre școlile României. În Teleorman sunt zeci de școli cu toalete în curte, grădinițe cu toalete în curte și ei ne explică cum să salvăm pușcăriașii și cum să îi facem să stea în hoteluri de cinci stele. Asta-i România? Poate a lor, nu a noastră! În democrație, dragii mei, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern și nu în sediile partidelor”, a declarat Rareș Bogdan pe scena din Alexandria.

Urmăriți discursul integral în următorul video de la 43:44: 


Totodată, liberalii au plecat la marș prin toată Alexandria și au scandat sloganuri precum "PSD, ciuma roșie!", "Nu vă fie frică, PSD-ul pică", "România, trezește-te!".


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.