VIDEO Firea defilează cu o echipă de năpârci securiste pentru Consiliul General. Petre Roman, huiduit de un revoluționar: "Criminalule!"


VIDEO Firea defilează cu o echipă de năpârci securiste pentru Consiliul General. Petre Roman, huiduit de un revoluționar: "Criminalule!"

Edilul Gabriela Firea și-a depus duminică, 16 august, candidatura pentru al doilea mandat de primar al Capitalei, iar lista pentru viitorul Consiliu General, pe care a prezentat-o luni, pare desprinsă din filmul tenebroșilor ani comuniști, fiind perindată de tot soiul de năpârci securiste precum Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu și Cornel Dinu.

Firea: "Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Roman - prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriță Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play: Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.

Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate".

Vedeți video:


După evenimentul de prezentare a listei de candidați pentru viitorul Consiliu General, fostul premier Petre Roman a fost huiduit de revoluționarul Marian Ceaușescu: "Criminalule!", "Vei ajunge la pușcărie pentru 13-15 iunie, Dosarul Mineriadei!" "Nu te iertăm!", "Ai tras în oameni, ai dat ordin!".

Vedeți video de la 36:15:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.