VIDEO Deputatul Florin Roman i-a adus pastile lui Bacalbașa. Pesedistul, protagonistul unui nou derapaj incalificabil

Deputatul Nicolae Bacalbașa a avut o nouă ieșire scandaloasă, în plenul Camerei Deputaților, la adresa deputatului PNL Florin Roman. Pesedistul Bacalbașa l-a acuzat pe Roman că în trecut mirosea a alcool și, mai mult, că din perspectivă psihiatrică este delirant.

Ca replică, liberalul Florin Roman i-a adus pesedistului Nicolae Bacalbașa niște pastile pentru a se liniști și a reclamat faptul că președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, nu ia atitudine privind derapajele colegilor. 

Vedeți prestația lui Bacalbașa de la minutul 31:47, iar pe cea a liberalului Florin Roman de la minutul 36:41:Nicolae Bacalbașa: Îmi pare foarte rău că sunt pus în situația să dau un drept la replică. Am fost amenințat de data aceasta după ce colegul meu a profanat injurii și ca de obicei a amenințat. Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit. Nu știu. Dar ca medic, apropo de speech-ul dumnealui, pot să spun cu toată responsabilitatea că acesta se numește din punct de vedere psihiatric delir. Din punct de vedere al lumii din care provin se numește mârlănie. 

Florin Roman: Regele a murit, trăiască regele, bufonul a rămas același. Îmi amintesc că la o discuție pe bugetul de anul trecut, la o oră târzie din noapte, bufonul se auzea din sala de plen strigând: "Haideți să încheiem! Eu nu mi-am luat pastilele". V-am adus pastilele și poate vă mai liniștiți data viitoare. În altă ordine de idei, stimați colegi, deplâng modul în care sunt conduse ședințele de plen de către domnul președinte Marcel Ciolacu. Pentru prima dată sunt atâtea injurii, atâtea vorbe nelalocul lor, atâtea chestiuni care țin de cei șapte ani de acasă și dânsul, deși are obligația regulamentară, să-i cheme la ordine pe deputații care depășesc limitele modului în care noi suntem organizați, face exact ca Liviu Dragnea, de acolo de sus de la pupitru, și zâmbește foarte satisfăcut de ceea ce se întâmplă. Domnule Ciolacu, v-o spun cu toată prietenia pentru că chiar am crezut că sunteți altceva decât Liviu Dragnea, așa a făcut și Dragnea până în 26 mai, s-a bucurat, se credea ce mai mare, Dumnezeul lumii, și nu i-a folosit. V-aș ruga să îndepliniți calitatea pe care o aveți, de președinte al Camerei, și chiar dacă sunt colegi de-ai dvs., să-i chemați la ordine. 

Nu este primul episod în care Nicolae Bacalbașa are un comportament intolerabil. La începutul anului, când Florin Roman îl ataca în plenul Camerei Deputaților pe pușcăriașul Liviu Dragnea, președinte al PSD la acea vreme, deputatul PSD Nicolae Bacalbașa era scos la înaintare.

Concret, pesedistul venea lângă liberal când ținea discursuri și se scălămbăia la el, așa cum veți putea vedea în fotografia următoare: