VIDEO Gruparea Dragnea-Cuc-Olguța-Manda, acompaniată de protestatari: "Hoții! Infractorii! Bețivane! Uite ce moacă de bețivan ai! Alcoolistule!"


VIDEO Gruparea Dragnea-Cuc-Olguța-Manda, acompaniată de protestatari: "Hoții! Infractorii! Bețivane! Uite ce moacă de bețivan ai! Alcoolistule!"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat miercuri la șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești împreună cu ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și cuplul Olguța-Manda.

La un moment dat, Liviu Dragnea a fost acompaniat de un grup de protestatari care le-au adresat o serie de cuvinte dulci PSD-iștilor.

Redăm dialogul dintre protestatari și PSD-iști, potrivit stiripesurse.ro:

Protestatari: Hotii! Infractorii!

Dragnea: Așa!

Voce necunoscută: I-am numărat. Sunt mulți. Cinci. Stăm cu ochii pe ei.

Dragnea: Așa, așa. Voi cu huiduielile, noi căutăm soluții.

Protestatari: Bețivane! Uite ce moacă de bețivan ai! Alcoolistule!

„Mâine nu mai e nimic aici. Băi nesimțiților! Infractorilor! Hoților!

„Ia vino, bă, să vedem de ce sunt infractor eu, că ne faci infractor. Hai să vedem! De ce ne face infractori, să stăm de vorbă”, a spus o persoană din delegația PSD.

La plecare, lui Dragnea i s-a strigat iar: `Hotuleee!`

`N-ati răgușit?', le-a spus liderul PSD protestatarilor care nu s-a arătat deranjat de situație.

Vedeți video de la 9:40:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.