VIDEO Halal reformă în PSD! Mircea Cosma, condamnat inițial la 8 ani de închisoare, ales vicepreședinte PSD Prahova


VIDEO Halal reformă în PSD! Mircea Cosma, condamnat inițial la 8 ani de închisoare, ales vicepreședinte PSD Prahova

Mircea Cosma, fost președinte al Consiliului Județean Prahova timp de trei mandate (între 2000 și 2016), condamnat inițial la 8 ani de închisoare într-un dosar de corupție, a fost ales joi vicepreședinte al PSD Prahova.

Mircea Cosma este tatăl lui Vlad Cosma și al Andreei Cosma, ambii ajungând în Parlament și având dosare penale. La conferința de alegeri a PSD Prahova a participat secretatul general Paul Stănescu, același care alături de Marcel Ciolacu a promis insistent o reformare reală a PSD.

Cosma este cercetat în continuare în mai multe dosare de corupție. Acesta a luat cuvântul și a ținut un discurs în care a făcut un apel la unitate în partid.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.