VIDEO Haos în capul lui Ciolacu: deși s-a decis, aproape că a uitat data Congresului PSD


VIDEO Haos în capul lui Ciolacu: deși s-a decis, aproape că a uitat data Congresului PSD

Este haos în capul președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta nu era sigur astăzi, la declarațiile de după CEx-ul PSD, în legătură cu data Congresului PSD, despre care a zis că i "se pare" că va fi pe 21 martie. 

Mai mult, amintim că PSD anunța că se amână Congresul din data de 29 februarie din cauza coronavirusului, dar a fost, de fapt, o altă fumigenă electorală aruncată de pesediști, întrucât Ciolacu nu a mai zis astăzi nimic despre pericolul creat de virus, care ar putea fi în continure un obstacol în calea planurilor partidului pe care-l conduce. 

Ciolacu: Ținem Congresul pe data de 21, mi se pare

Jurnalistă: Vi se pare? 

Ciolacu: 14 martie era în discuție, nu știam dacă e sală liberă. Deci pe 21 este sală liberă. 

Vedeți video de la 1:13: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.