VIDEO Ioana Constantin prezintă batjocura PSD în cazul drumului expres Craiova-Pitești și îi lansează o invitație lui Cuc: "Vă aștept să monitorizăm aici împreună lucrările!"


VIDEO Ioana Constantin prezintă batjocura PSD în cazul drumului expres Craiova-Pitești și îi lansează o invitație lui Cuc: "Vă aștept să monitorizăm aici împreună lucrările!"

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, a fost în vizită pe 21 august la drumul expres Craiova-Pitești. Este vorba despre drumul pe care Dragnea, pe atunci în libertate, și Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor, îl inaugurau cu fast cu câteva zile înainte de europarlamentare.

Situația drumului expres Craiova-Pitești pe 21 august era următoarea: Nu mai era nimic în locul unde ar fi trebuit să se construiască drumul, ci un câmp și atât, niciun utilaj, niciun muncitor, nicio bordură, ci, doar un biet țăruș bătut de vânt. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Cuc și PSD și-au bătut joc de români. Ioana Constantin: "Știți unde sunt? Pe faimosul drum expres Craiova-Pitești! E un mare câmp!"

Astăzi, pe 5 octombrie, Ioana Constantin s-a întors la fața locului să verifice stadiul lucrărilor: "Ei, după o lună și jumătate am revenit la fața locului. Și ce să vedeți? Ce credeți că se întâmplă pe drumul expres Craiova-Pitești? Deci acesta este drumul expres Craiova-Pitești. Deci ce avem în plus față de acum o lună și jumătate? Eu sper că domnul Cuc urmărește și poate să treacă la inventar. Au apărut niște crengi care nu erau pe 21 august, acest morman de pământ și au mai turnat pe aici niște pietricele", realatează Ioana Constantin.

Urmăriți video în cele ce urmează:



Pe cale de consecință, Ioana Constantin atrage atenția că doar faptul că PSD nu a avansat deloc lucrările pe drumul expres Craiova-Pitești ar trebui să reprezinte un motiv solid pentru ca Guvernul Dăncilă să plece în urma moțiunii de cenzură din data de 10 octombrie. 

Mai mult, Ioana Constantin îi lansează o invitație ministrului Transporturilor Răzvan Cuc atât pentru a monitoriza amândoi lucrările drumului expres Craiova-Pitești, cât și pentru a dezbate pe tema infrastructurii din România. 

Redăm relatarea Ioanei Constantin:

"Suntem după o lună și jumătate la drumul expres Craiova-Pitești, acel drum inaugurat cu mare fast de Dragnea înainte de campania pentru alegerile europarlamentare și care s-a dovedit a fi un mare câmp. Asta era pe 21 august când am venit și am filmat aici și am aflat apoi din presă că, ce să vezi, era o problemă cu recolta, cu femierii, probabil domnul Daea era așteptat să-și dea cu părerea când trebuie recoltate diverse lucruri de pe aici. Ei, după o lună și jumătate am revenit la fața locului. Și ce să vedeți? Ce credeți că se întâmplă pe drumul expres Craiova-Pitești? Deci acesta este drumul expres Craiova-Pitești. Deci ce avem în plus față de acum o lună și jumătate? Eu sper că domnul Cuc urmărește și poate să treacă la inventar. Au apărut niște crengi care nu erau pe 21 august, acest morman de pământ și au mai turnat pe aici niște pietricele. Gândiți-vă că alegerile europarlamentare au fost la finalul lunii mai. Înainte de europarlamentare Dragnea a venit aici cu niște borduri, cu toată echipa PSD, cu toată presa și a inaugurat drumul expres Craiova-Pitești. Pe 21 august lucrurile arătau asemnănător cu felul în care arată acum. 

Eu am înțeles că domnul Cuc e toată ziua pe șantiere. Aici de ce n-a venit? Că merg foarte bine lucrările. Domnul Cuc vorbește de șantiere, de monitorizări cu drone când în realitate noi nu suntem în stare să ne ocupăm de un amărât de drum expres și de ulița asta pe care merg acum. Numai pentru bătaia asta de joc Guvernul PSD trebuie să plece săptămâna viitoare la moțiunea de cenzură. 

Domnu Cuc, eu vă aștept să monitorizăm aici împreună lucrările la Drumul Expres Craiova-Pitești. Păi se poate? Muncesc oamenii ăștia aici zi-lumină. Nu vedeți câte utilaje sunt? E o forfotă continuă. Iar Doamna Dăncilă, când vine în Oltenia, tot cu elicopterul? Sau are vreo autostradă suspendată? Pe unde vine? Domnu Cuc, doamna Dăncilă nu vine la dezbateri pentru că la dânsa e mai greu și cu campania pentru prezidențiale și cu limba română și cu logica, dar dvs.? V-am văzut la multe dezbateri susținând-o pe Doamna Dăncilă. N-ați vrea să veniți și aici la drumul expres Craiova-Pitești să avem o dezbatere despre infrastructura din România și despre cum vă bateți joc de români și de banii lor?".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.