VIDEO Jandarmii fac toate eforturile să blocheze protestul anti-PSD la Iași. Un simpatizant PSD a recunoscut senin că a furat


VIDEO Jandarmii fac toate eforturile să blocheze protestul anti-PSD la Iași. Un simpatizant PSD a recunoscut senin că a furat

Liviu Dragnea, într-un exces specific dictatorial, organizează un miting pro-PSD la Iași de susținere ca răspuns la primirea ostilă a ieșenilor din data de 20 apriie când formațiunea sa politică și-a lansat candidații la europarlamentare. Sute de autocare au fost puse la dispoziție din bani publici pentru transportarea manifestanților, chiar și a unor medici sau studenți la teologie, dar nu numai, în speranța că se vor aduna 40 de mii de persoane care să îi hrănească orgoliul de persoană bolnavă de putere.

Acțiunea declanșată de condamnatul la 3 ani și 6 luni cu executare ce poate fi încadrată fără doar și poate la cultul personalității a stârnit un val de reacții de frondă din partea românilor și mai ales a ieșenilor care au început să se adune în Piața Unirii pentru a-și exprima nemulțumirea față de regimul politic insalubru instaurat de președintele PSD.

Cum era de așteptat, Dragnea a convocat și firma de protecție și pază, Jandarmeria Română, pentru a pune piedici protestatarilor anti-PSD așa cum veți putea vedea în video-urile de la finalul articolului.

Protestatarul Mugurel Tolea, prezent la Iași, a atras atenția că manifestanții anti-PSD sunt blocați de jandarmi pentru a nu se putea strânge, iar o parte au fost deja îngrădiți de firma de protecție și pază a infractorului.

La un moment dat, protestatarul, trimis după garduri de jandarmi, a purtat un dialog și cu un manifestant pro-PSD care îi acuza pe cei veniți să strige împotriva lui Dragnea că ar fi oamenii PNL.

Astfel, protestatarul Mugurel Tolea i-a atras atenția că nu este așa, ci că oamenii s-au strâns împotriva regimului mafiot PSDragnea și l-a întrebat pe simpatizantul PSD dacă a furat. Simpatizantul PSD a răspuns senin "Da". Protestatarul Mugurel Tolea i-a dat replica: "Să îți fie rușine! Eu nu am furat!". Vedeți momentul de la 4:05 în prima filmare din articol. Vă prezentăm și alte filmări din Piața Unirii din Iași:


"Suntem prinși în Piața Unirii. Se aud de pe străzile laterale huiduielile ieșenilor care nu îl vor pe Dragnea", a scris jurnalistul Mălin Bot pe Facebook.


"Jandarmii au venit sa ne scoată abuziv din Piața Unirii din Iași. Oamenii i-au alungat, nu știm ce urmează", a mai spus jurnalistul.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.