VIDEO Klaus Iohannis, avertisment în ultimul discurs din campanie: Îi aud pe unii vorbind că "parcă totuși PSD-ul ăsta de când a scăpat de Dragnea nu mai e chiar așa de rău". E o capcană!


VIDEO Klaus Iohannis, avertisment în ultimul discurs din campanie: Îi aud pe unii vorbind că "parcă totuși PSD-ul ăsta de când a scăpat de Dragnea nu mai e chiar așa de rău". E o capcană!

Președintele Klaus Iohannis a susținut vineri, la Bacău, ultimul discurs din cadrul campaniei electorale din turul al doilea al prezidențialelor. 

Astfel, președintele le-a transmis românilor să nu pice în capcana că PSD nu ar mai fi la fel de nociv după ce Dragnea a intrat la pușcărie. 

"PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România. PSD din totdeauna a vrut să controleze justiția, PSD din totdeauna a avut o problemă cu antreprenorii români, PSD din totdeauna a încercat să țină investitorii afară, PSD întotdeauna a vrut să controleze toate școlile din România până la femeia de serviciu, PSD a făcut să plece 4 milioane de români care nu s-au mai regăsit în această tranziție și foarte mulți dintre prietenii voștri, foarte mulți din familiile voastre au plecat, fiindcă nu au mai suportat, fiindcă nu au mai găsit locuri de muncă", a declarat Iohannis.

Pe cale de consecință, Klaus Iohannis a subliniat cât de importantă este o prezență masivă la vot duminică, în data de 24 noiembrie. 

Redăm discursul președintelui:

"Îi aud pe unii vorbind că "parcă totuși PSD-ul ăsta de când a scăpat de Dragnea nu mai e chiar așa de rău". Asta este o mare capcană. Să nu credeți așa ceva. PSD a dominat scena politică românească, cu mici excepții, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism. De comuniști n-am scăpat de tot, mai sunt câțiva. 

Și vă spun, această veșnică tranziție trebuie să se termine odată și odată, iar această dată va fi acum duminică. Acum, duminică, la turul doi al alegerilor prezidențiale, românii trebuie să înțeleagă că PSD și-a schimbat fața de mai multe ori, a schimbat fețele, a schimbat politicienii de la vârf, dar PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România. PSD din totdeauna a vrut să controleze justiția, PSD din totdeauna a avut o problemă cu antreprenorii români, PSD din totdeauna a încercat să țină investitorii afară, PSD întotdeauna a vrut să controleze toate școlile din România până la femeia de serviciu, PSD a făcut să plece 4 milioane de români care nu s-au mai regăsit în această tranziție și foarte mulți dintre prietenii voștri, foarte mulți din familiile voastre au plecat, fiindcă nu au mai suportat, fiindcă nu au mai găsit locuri de muncă. 

Dacă aud acum pe cineva care spune că PSD nu mai este așa de rău de când a scăpat de Dragnea vă spun să nu credeți așa ceva. PSD este mereu același și de aceea este nevoie de un vot foarte puternic acum, duminică, este nevoie de un vot foarte puternic la locale și este nevoie de un vot foarte puternic la parlamentare. PSD trebuie trimis pentru ani buni în Opoziție și asta începe acum, duminică. PSD trebuie îndepărtat de la butoane pentru ca România să poată respira, pentru ca România să-și poată să revină, pentru ca noi împreună cu celelalte forțe democratice să refacem România, pentru ca noi să redăm vigoare economiei românești, pentru ca noi să garantăm odată și pentru totdeauna o justiție dreaptă și independentă, pentru ca noi să punem la punct sistemele publice în așa fel încât să funcționeze pentru cetățean, nu cetățeanul pentru stat. Pentru toate acestea pe care le-am înglobat sub denumirea de România nomală este nevoie de un vot".

Vedeți video de la 1:18:30:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.