VIDEO Klaus Iohannis dă de pământ cu mahalagiul Orlando: Moțiunea simplă din Senat o consider o golăneală!

Președintele Klaus Iohannis a catalogat moțiunea simplă, de ieri, împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, drept o golăneală, făcând referire la gestul de mahala al pesedistului Orlando Teodorovici care l-a insultat pe liberal, transmițându-i că e un drogat. 

Ce i-a spus Orlando ministrului Florin Cîțu: "Trage o liniuță la Guvern! Trage o liniuță puternică, puternică”.

Redăm declarația președintelui:

"Moţiunea simplă din Senat o consider o golăneală a PSD. Moţiunea simplă nu îndeplineşte criteriile din Regulamentul Senatului. În al doilea rând, am putut să observăm cu indignare cum fostul ministru al Finanţelor, trecând prin spatele lui Florin Cîţu, a considerat că este momentul să-l jignească pe ministru. A fost o gloăneală intenţionată", a declarat Klaus Iohannis. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Ludovic Orban anihilează moțiunea "găuritorului" bugetar Orlando: "Ar trebui să dea seamă prin altă parte pentru dezastrul bugetar pe care ni l-au lăsat"! Florin Cîțu rămâne fără emoții ministru de Finanțe

"Este o ieşire inadmisibilă pe care a avut-o PSD în Senat. Pentru PSD, în continuare tot ce nu este PSD nu este bun şi trebuie jignit şi arătat cu degetul. E o atitudine de partid nereformat. Arată dispreţ profund pentru români", a completat Iohannis.