VIDEO Klaus Iohannis, mesaj ferm despre alegeri: "Nu-i lăsăți pe alții sa decidă în locul vostru!"


VIDEO Klaus Iohannis, mesaj ferm despre alegeri: "Nu-i lăsăți pe alții sa decidă în locul vostru!"

Alegerile bat la ușă, iar președintele României Klaus Iohannis a publicat un video pe pagina sa de Facebook în care cheamă românii la vot pe 26 mai pentru a consolida drumul european al țării și pentru a opri asaltul PSDragnea asupra justiției prin votul la referendum.

"Dragi români, cu toții ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat Da pentru România europeană, 'DA' pentru România pe care o iubim, țara oamenilor cinstiți și integri în care nimeni nu este mai presus de lege. Votați 'DA' la referendum și nu-i lăsăți pe alții sa decidă în locul vostru. Românii votează pentru că românii contează", a transmis Klaus Iohannis. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.