VIDEO "Latrina 3" și-a dat autogol. Vela confirmă că "useristul" care depozita un sac e de fapt din partidul lui "Felix"! O trompetă PSD cerea în emisiune la Gâdea ca acesta să facă pușcărie


VIDEO "Latrina 3" și-a dat autogol. Vela confirmă că "useristul" care depozita un sac e de fapt din partidul lui "Felix"! O trompetă PSD cerea în emisiune la Gâdea ca acesta să facă pușcărie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a intervenit joi în marele scandal electoral de la Sectorul 1, unde PSD cere anularea alegerilor în urma manipulării lansate de Antena 3 miercuri seară. Deși Antena 3 a susținut că în controversata filmare sunt useriști care furau voturi, Vela a atras atenția că cel care a luat sacul este președintele Secției de Votare 141 din cadrul S1, despre care BES a precizat că este angajat al Primăriei Sectorului 1.

CITIȚI ȘI: OFICIAL! BES demontează cea mai odioasă manipulare lansată vreodată de Antena 3: "Persoana care caută printre saci lucrează în cadrul Primăriei Sector 1!"

Mai mult, cel care se vede pe filmare că aduce înapoi un sac este, atenție, delegat al partidului patronului Antenei 3, Dan Voiculescu, PPU-SL, conform precizărilor făcute de ministrul de Interne, Marcel Vela. Un invitat al emisiunii în care a fost prezentată filmarea, nejurnalistul Mirel Curea, spunea că cel care a adus înapoi un sac, dar și restul care s-au perindat în respectiva încăpere, surprinși pe filmare, trebuie să meargă în mod normal la pușcărie. Oare Mirel Curea va spune că cel surprins că vine înapoi cu un sac în respectiva încăpere trebuie să meargă la pușcărie, știind acum că este membru al partidului lui Felix și nu userist?

Vedeți secvența din emisiunea lui Gâdea:



"Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul unde sunt buletinele de voturi sunt președintele BES1, un membru în BES, delegat al PPU-SL, cel care depozitează un sac, președintele Secției de Votare 141 din cadrul S1, cel care se vede că ridică un sac, și 3 observatori candidați din partea partidelor politice, care supraveghează procedura cu aprobarea președintelui BES1", a declarat Vela.

Câștigătoarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit pe Facebook și numele celui care depozita un sac în respectiva sală: "Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.