VIDEO Liviu Pop, pus la punct de Stelian Negrea într-o emisiune: "E ridicol! Întrebați-l pe Arafat, unul dintre stindardele dvs. de campanie electorală!"


VIDEO Liviu Pop, pus la punct de Stelian Negrea într-o emisiune: "E ridicol! Întrebați-l pe Arafat, unul dintre stindardele dvs. de campanie electorală!"

Senatorul PSD Liviu "Genunche" Pop se dădea de ceasul morții luni seară în emisiunea Legile Puterii de la Realitatea PLUS pentru a afla numărul persoanelor care au fost testate în România privitor la COVID-19. Iritat de tupeul pesedistului, jurnalistul Stelian Negrea i-a recomandat lui Pop să îl sune pe secretarul de stat Raed Arafat să obțină informații, personaj care de altfel este agent electoral pentru PSD, fiind surprins acum câteva zile în campanie alături de primarul pesedist al Sectorului 4, Daniel Băluță

CONSULTAȚI ȘI: Secretar de stat în guvernul PNL, Raed Arafat face campanie electorală pentru PSD fără pic de rușine! Cazul Băluță

Liviu Pop: Vă întreb și vă rog să îmi răspundeți acum, nu cu cotite, câte persoane au fost testate, nu câte teste s-au raportat oficial, de la instaurarea stării de urgență în România? 

Stelian Negrea: E ridicol. Îl aud pe domnul Pop, mai devreme, că a devenit atât de scrofulos, că îi plac cifrele. Domne, dar întrebați-l pe Raed Arafat, unul dintre stindardele dvs. de campanie electorală! 

Liviu Pop: Nu există stindarde domne! 

Stelian Negrea: Arafat umbla până acum câteva zile cu domnul de la Sectorul 4. 

Liviu Pop: Guvernul României este obligat prin Constituție să informeze Parlamentul României. 

Stelian Negrea: Să-l oprească cineva pe domnul Pop! Puteți să îi puneți întrebarea domnului Raed Arafat! E agentul dvs. electoral! Domnul Arafat ia deciziile legate de cât se mai stă în starea de alertă și starea de urgență. Puneți mâna pe telefon și întrebați-l pe domnia sa. (...) Domnu Pop, liniștiți-vă! Sunteți mână în mână cu CCR! Generați haos în România! 

Vedeți video de la 24:57: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.