VIDEO Ludovic Orban anunță când se va lua o decizie în cazul demiterii lui Raed Arafat


VIDEO Ludovic Orban anunță când se va lua o decizie în cazul demiterii lui Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seară pentru Podul.ro că a solicitat o analiză din partea ministrului de Interne, Marcel Vela, în privința Departamentului pentru Situații de Urgență și a activității lui Raed Arafat pentru a decide dacă îl va demite din funcția de secretat de stat.

CITIȚI ȘI: Raed Arafat și șleahta PSD, în corzi. Ministrul de Interne, întâlnire oficială cu un protestatar privind tragedia de la Colectiv, respectiv desecretizarea raportului 10 august

"Am solicitat chiar la instalarea ministrului de Interne o analiză a Departamentului pentru Situații de Urgență și evident a secretarului de stat și în funcție de ceea ce reiese din această analiză vom decide", a precizat premierul.

Chestionat când va fi finalizată respectiva analiză, premierul a replicat că în "maxim o săptămână".  



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.