VIDEO Ludovic Orban, mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis: Începând de azi, aveţi un partener în Guvernul României


VIDEO Ludovic Orban, mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis: Începând de azi, aveţi un partener în Guvernul României

La ceremonia de depunere a jurământului, la Palatul Cotroceni, noul premier Ludovic Orban i-a transmis președintelui Iohannis că poate conta pe el.

Începând de azi, aveţi un partener în Guvernul României, un partener de încredere care e gata să se alăture eforturilor dumneavoastră pentru punerea în practică a viziunii de dezvoltare a României, pentru realizarea programelor şi proiectelor care pot să aducă România într-o situaţie de revenire pe drumul drept și să permită românilor să reușească, în viață, în țara lor".

Ludovic Orban a catalogat dărâmarea guvernului Dăncilă și învestirea noului guvern drept o minune.

"Suntem după aproape o minune. 7 formațiuni politice au reușit să se unească și să pună punct unei guvernări care a făcut rău României și a produs niște efecte foarte greu de corectat. Pornim la un drum greu într-o situație dificilă pentru România. Avem de deblocat o mulțime de proiecte care au împiedicat dezvoltarea României".

Urmăriți declarația noului premier în video-ul de mai jos începând cu minutul 30:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.