VIDEO Mafia politică s-a unit: Ciolacu și Ponta anunță că vor să dea jos Guvernul Orban

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus marți seară la TVR1 că după ce se termină starea de urgență declanșată de COVID-19 va depune o moțiune de cenzură contra Guvernului Orban

Ciolacu: "După ce se termină cu starea de urgență, alături și de alți lideri politici pregătim o moțiune de cenzură. (...) Nimeni nu se joacă cu destinul României și cu nicio pandemie. Este un joc politic, până acum am făcut apel de a ne așeza cu toții la aceeași masă cu specialiștii să găsim cele mai bune soluții, nu există niciunde în lume numai un singur om și Guvernul său și să aibă tot timpul dreptate". 

Declarațiile lui Ciolacu au venit în contextul în care președintele Klaus Iohannis a atenționat marți în cadrul unei conferințe de presă că PSD a lăsat România dezarmată în lupta cu COVID-19. (mai multe detalii AICI)

Vedeți video de la minutul 19: Totodată, Victor Ponta a declarat marți, la Antena 3, că dacă ar fi o moțiune de cenzură în Parlament ar vota-o și mâine numai pentru a-l da jos pe Ludovic Orban de la șefia Guvernului.