VIDEO Mahalagiul Teodorovici insultă un senator: "După ce că ești urât, mai ești și prost"


VIDEO Mahalagiul Teodorovici insultă un senator: "După ce că ești urât, mai ești și prost"

Nesimțirea lui Eugen Teodorovici a întrecut orice limită miercuri, 13 martie. Concret, în timp ce, de exemplu, senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament și a lansat la adresa lui Cîțu mai multe afirmații odioase, informează stirileprotv.ro.

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, către senatorul PNL Florin Cîțu: ”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”

VEDEȚI VIDEO AICI

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.