VIDEO Marian Oprișan, umilit la Congresul PSD. Baronul "Portofel" a fost huiduit la urcarea pe scenă și nu a mai ținut discursul

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a fost umilit sâmbătă la Congresul PSD. Concret, urcat pe scenă pentru a susține un discurs, Marian Oprișan a avut parte de huidilelile mai multor PSD-iști, motiv pentru care nu a mai susținut discursul. 

”Bună ziua tuturor!”, a spus Oprișan de la microfon.

”Huooooo! Lasă-ne! Du-te acasă, nesimțitule”, i-a răspuns sala.

”Se pare că nu vor să mai vorbim”, a spus Oprișan contrariat, după care a părăsit tribuna congresului.

Marian Oprișan: Trebuie să continuăm să facem autostrăzi, să facem spitale, să mărim salarii, să mărim pensii, să ne îndeplinim toate obligațiile pe care noi ni le-am asumat față de cetățenii României. 

Reporter: Numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat la acest congres. Este o greșeală?

Marian Oprișan: Să fie sănătos! Da. Eu cred că da! 

Marian Oprișan: Partidul va rămâne unit indiferent de ceea ce au făcut cele trei organizații. Este păcat. Nu asta rezolvă problema. Ce ar fi însemnat ca și eu și alți colegi de-ai mei să punem niște organizații să-i fluiere pe cei cu care nu suntem de acord? 

”Se răzbună unii pe mine pentru că am fost intransigent cu Liviu Dragnea. Am fost intransigent și voi fi în continuare. Au fost trei organizații, șefii lor au o problemă cu mine. Sunt organizațiile de la Olt, Dolj și Teleorman. A fost ceva premeditat pentru că eu mi-am anunțat discursul încă de aseară”, a  mai spus Marian Oprișan.