VIDEO Moise Guran, scenariu optimist pentru români: PSD se poate desființa după alegerile prezidențiale


VIDEO Moise Guran, scenariu optimist pentru români: PSD se poate desființa după alegerile prezidențiale

Jurnalistul Moise Guran a prezentat în cadrul unei emisiuni de radio scenariul său privind felul în care se poate ajunge la desființarea PSD. 

Concret, Moise Guran a atras atenția că în cazul în care la alegerile prezidențiale din noiembrie se vor prezenta 9 milioane de români, atunci PSD, un partid de oportuniști, foarte probabil se va desființa. 

Redăm mesajul jurnalistului:

"Aceste alegeri prezidențiale sunt despre desființarea PSD. Eu asta vreau, asta îmi doresc. Dacă vin nouă milioane de oameni, doamna Dăncilă are șansa să iasă pe locul patru, să alunece sub 15%, poate chiar sub 10%, iar de acolo încolo, PSD-ul ca un partid de oportuniști se desființează, căci a atentat destul la suveranitatea noastră națională.

Indiferent cum va fi această campanie, și merge prost în mod evident, eu mă duc să votez ca să fac numărul ăla acolo de nouă milioane, căci este esențial pentru noi să scapam odată de acest blestem", a spus. Moise Guran la finalul emisiunii "Piața Victoriei".

Vedeți video de la 29:40:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.