VIDEO. Momentul șocant în care un consilier local din Buzău lovește peste ochi un jurnalist, în fața camerelor pornite. „Să nu mai faci asta! Ai înțeles?!”


VIDEO. Momentul șocant în care un consilier local din Buzău lovește peste ochi un jurnalist, în fața camerelor pornite. „Să nu mai faci asta! Ai înțeles?!”

Un consilier local a lovit peste față un jurnalist cu teancul de documente pe care le avea în mână avertizându-și victima să nu mai facă „asta” - adică să nu mai posteze lucruri incomode sau neplăcute la adresa lui, potrivit siteului stiridinsursebuzau.ro.

Incidentul s-a petrecut în orașul Buzău.

Consilierul bătăuș este Silviu Roșioru (PSRo, dar apropiat de ALDE care l-a susținut recent pentru funcția de viceprimar al orașului), iar jurnalistul agresat este Cristian Sîrbulescu, care este și vlogger, autorul unui pamflet în care l-ar fi ridiculizat pe politicianul bătăuș.

„Scandalul a plecat de la un pamflet care a fost publicat în urmă cu trei zile, adresat lui Roșioru”, relatează presa buzoiană.

„Individul acesta m-a scuipat când am ieșit de la ședința CLM Buzău. Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa iar. Nu l-am lovit”, a declarat Silviu Roșioru pentru buzoienii.ro .

Conflictul dintre cei doi a continuat și în afara clădirii în care avusese loc ședința de consiliu local, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele.

Potrivit siteului stiridinsursebuzau.ro, la momentul sosirii unui echipaj al poliției locale, Roșioru a dat comanda ,, Luați-l de aici!”, iar ”băieții primăriei” au luat act de cele spuse și l-au condus cu forța pe Cristian Sîrbulescu la sediul poliției locale, acolo unde a fost și amendat .

Sîrbulescu a declarat că intenționează să depună plângere împotriva consilierului local.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.