VIDEO Mugur Ciuvică mai avea puțin și îl mușca pe Stelian Ion în emisiune: "Sunteți și securist și cam prostuț!" Cum l-a pus la punct deputatul


VIDEO Mugur Ciuvică mai avea puțin și îl mușca pe Stelian Ion în emisiune: "Sunteți și securist și cam prostuț!" Cum l-a pus la punct deputatul

După incidentul petrecut joi seară, când pastorul propagandisto-agresiv Mihai Gâdea l-a dat afară pe Ionel Dancă, purtătorul de vorbe al PNL, pentru că acesta a refuzat să respecte linia impusă de Dan Voiculescu la Antena 3, vineri seară, protagonistul unui show puțin spus odios a fost instigatorul Mugur Ciuvică, despre care putem spune că a lătrat la deputatul USR, Stelian Ion, într-o conversație pe tema Justiției și a activității lui Tudorel Toader.

VEDEȚI ȘI: VIDEO Dictatură marca Antena 3: Ionel Dancă, dat afară din emisiune și amenințat cu bodyguarzii de Gâdea

Redăm o scurtă parte dintre răcnetele pe care le-a articulat nervosul Ciuvică:

Mugur Ciuvică: Sunteți un securist. Bateți câmpii! Sunteți și securist și cam prostuț.

Stelian Ion: Violența denotă lipsă de inteligență.

Mugur Ciuvică: Nu sunt violent, fac o constatare. Aveți întrebări cretine.

Jurnalista Camelia Tabacu a comentat cele întâmplate și a reliefat cât de greu este să porți un dialog coerent la Antena 3, mai ales pe teme de justiție. Totodată, Camelia Tabacu a remarcat diagnosticul pe care Stelian Ion i l-a pus lui Mugur Ciuvică, cel de bolnav psihic. 

"E imposibil să exprimi o idee coerentă pe justiție la Antena3. Atmosfera devine automat de spital de nebuni, cu Ciuvică zvârcolindu-se până la limita apoplexiei, jignind, bălind, delirând dezlănțuit.

Și totuși bestia scuipăcioasă s-a liniștit incredibil, schelălălind tot mai stins, ca o potaie care și-a luat, prin surprindere, un șpiț peste bot, când, în loc să bată în retragere, cum se întâmplă de obicei cu invitații atacați de haitele anteniste, Stelian Ion i-a spus calm că este bolnav psihic. Impecabil diagnosticul!

Adevărul că după ce ți-ai făcut mâna în abjecția de Comisia Iordache, dejecțiile lui Mucur Ciuvică nu au cum să te mai atingă, sunt aere din ventilatoare, vorba fostei lor colege de hazna, celebra pesedistă Carmen Avram", a scris jurnalista Camelia Tabacu pe Facebook.

Mai mult, la capitolul diagnosticul lui Ciuvică, de remarcat o postare din data de 16 ianuarie 2019 a jurnalistei Carmen Dumitrescu, la fel de valabilă și azi:

"Îmi pare rău că vă deranjez, dar am și eu o întrebare: Mugur Ciuvică a întrerupt vreun tratament și a intrat în altă fază a bolii? Că am deschis televizorul și urla, frate! Urla ca și cum, dacă eram printre apropiații lui, sunam la spitalul de profil să-l țină o vreme calm.

Ciuvică e jurnalist? Nu, serios! Eu nu cred că există instituție de presă care să angajeze cu acte un om care, în mod evident, refuză un tratament de specialitate...", a scris Carmen Dumitrescu pe rețeaua socială Facebook. 

VEDEȚI VIDEO ÎN CELE CE URMEAZĂ (inclusiv momentul 3:30 cu insultele lui Ciuvică redate în fragmentul de dialog din articol):

 video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.