VIDEO O doamnă i-a stricat spotul electoral Gabrielei Firea: "Unde e scutirea aia? Nu prea e scutirea aia!". Primărița PSD a început să se bâlbâie: "Nu este nicio problemă, ne spuneți ce probleme există și le remediem pe toate"


VIDEO O doamnă i-a stricat spotul electoral Gabrielei Firea: "Unde e scutirea aia? Nu prea e scutirea aia!". Primărița PSD a început să se bâlbâie: "Nu este nicio problemă, ne spuneți ce probleme există și le remediem pe toate"

Activista civică Zamfi Irina, reprezentantă a ONG-ului ActiveWatch, a semnalat pe Facebook, publicând un clip, faptul că o doamnă i-a stricat Gabrielei Firea un spot electoral în care se pregătea să se laude cu o clădire reabilitată și cu programul de consolidări care ar veni la pachet cu un set de reduceri pentru cetățeni. Respectiva doamnă a precizat că nu a primit nicio scutire de 50%, deși programul respectiv asta prevedea. Firea, băgată în corzi întrucât i-a fost stricat spotul elecotral difuzat din bani publici la Antena 3, a început să se contrazică singură: "Nu este nicio problemă, ne spuneți ce probleme există și le remediem pe toate".

Dialogul dintre Firea și cetățean:

Firea și aghiotantul ei: "Facilitățile sunt foarte simple. 50% din costuri sunt susținute de Primăria Capitalei, 50% din costuri le suportă proprietarul. Le poate plăti pe o perioadă de 25 de ani, în rate, fără dobândă. Și cine are probleme cu finanțarea, este scutit o perioadă, e un termen de grație".

Cetățean: "Unde e scutirea aia? Nu prea e scutirea aia de 50%. Eu pentru garsonieră inițial 20 de mii de euro am de plată. Adică sunt sume mari. Nu știu unde e reducerea".

Firea: "Nu este nicio problemă, ne spuneți ce probleme există și le remediem pe toate".

Zamfi Irina, pe Facebook: "Aoleo, a stricat o doamnă cetățean frumoasa scenetă electorală a duamnei.

În acest frumos spot electoral, nemarcat ca atare de către Antena 3, sigur, ni se prezintă ce minunat e programul de consolidări care face reduceri și astea ca să fie bine la popor.

Doar că doamna cetățean pare așa că de fapt insinuează că "unde e scutirea aia? unde e scutirea aia de 50%?..Unde e reducerea aia?".

Aoleo, aoleo! Rapid duamna îi taie șirul gândurilor și cuvintelor, că strică frumosul moment publicitar. Pare așa cum că ar fi probleme și ceva neadăvăruri. Dar nu sunt!!!! Și daca sunt "Nu este nicio problemă, ne spuneți ce probleme există și le remediem pe toate". Deci nu este nicio problemă, dar remediem ce probleme există (?!)".

Vedeți video:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.