VIDEO. Ofertă electorală de nerefuzat. Un candidat PSD și-a arătat fundul și organele genitale când a fost întrebat despre un furt


VIDEO. Ofertă electorală de nerefuzat. Un candidat PSD și-a arătat fundul și organele genitale când a fost întrebat despre un furt

Un candidat PSD din județul Suceava, orașul Milișăuți, s-a despuiat, arătându-i fundul și penisul unui activist civic care documenta reclamațiile localnicilor cu privire la furturi de motorină din stocul administrației locale, relatează siteul stirisuceava.net. „Oferta electorală” a pesedistului a fost filmată de activist și urcată, e drept, blurată, pe youtube.

Iulian Ureche, un activist civic din județul Suceava s-a deplasat, marți, la Primăria din Milișăuți pentru a pune întrebări despre presupusele furturi, întâlnindu-l acolo pe Gheorghe Hînțari, angajat al instituției pe post de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, dar și candidat PSD pentru funcția de consilier local.

Vizibil deranjat despre întrebările privind furtul de motorină, Hînțari și-a dat jos din senin salopeta cu care era îmbrăcat și lenjeria intimă și i-a arătat fundul activistului civic.

„Vrei să mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul PSD și i-a arătat penisul bărbatului care îl filma cu telefonul mobil.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.