VIDEO Marian Oprișan "Portofel", explicație halucinantă privind vila din Focșani: "Mama mea sunt eu"

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a explicat pentru „Romania, te iubesc” cum a ajuns mama sa să dețină cea mai impresionantă vilă din Focșani și să aibă afaceri cu fostul baron de Constanța, Nicușor Constantinescu.

„Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explica lumii întregi că mama e cea care deține averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București”, potrivit „Romania, te iubesc”.

Întrebat despre cum a ajuns mama sa să aibă astfel de proprietăți și bunuri, Marian Oprișan a răspuns direct: „Mama mea sunt eu”.

„Eu am mai spus-o și public, mama mea sunt eu! Da? Ca sa nu mai avem niciun fel de discuții”, i-a spus Oprișan reporterului Pro TV.

Vedeți video în cele ce urmează: