VIDEO Orlando Teodorovici, beat la Murfatlar? "Discotecarul" vrea ca Dăncilă să câștige prezidențialele din primul tur


VIDEO Orlando Teodorovici, beat la Murfatlar? "Discotecarul" vrea ca Dăncilă să câștige prezidențialele din primul tur

Orlando “discotecă” Teodorovici a avut un monolog delirant joi la Murfatlar, la un miting electoral. Concret, acesta a spus că „ar fi fantastic să câștigam din primul tur” la alegerile prezidențiale, demonstrând încă o dată că pesediștii au pierdut orice fel de contact cu realitatea.

„Ar fi fantastic să câștigam din primul tur. De noi depinde ca pe 24 noiembrie să avem președintele nostru, al românilor”, a spus “discotecă” Teodorovici.

Nici Viorica Dăncilă nu s-a lăsat mai prejos, răcnind cele mai mari aberații și minciuni grosolane de pe scena construită special pentru vizita pesediștilor la Murfatlar:

„Președintele României a dat dovadă de iresponsabilitate și a aruncat România în aer. Șase formațiuni politice a căror deviză este să taie pensii și salarii și să lase oamenii fără locuri de muncă s-au unit pentru a da jos un guvern care îi respectă pe români, care îi susține pe români”, delira dispertă Viorica Dăncilă.

Urmăriți intervenția lui Teodorovici începând cu minutul 37:30 în video-ul de mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.