VIDEO. Pesedistul murdar la gură Lucian Romașcanu a primit un sul de hârtie igienică personalizată pe Calea Victoriei. Nervos, a aruncat darul și s-a urcat în Mercedesul parcat neregulamentar


VIDEO. Pesedistul murdar la gură Lucian Romașcanu a primit un sul de hârtie igienică personalizată pe Calea Victoriei. Nervos, a aruncat darul și s-a urcat în Mercedesul parcat neregulamentar

Senatorul pesedist Lucian Romașcanu, suspendat din funcția de purtător de cuvânt al partidului, după ce și-a anunțat intenția de a-și introduce organul în orificiul anal al presei, este o prezență constantă în studiourile B1Tv, deși, la cum a vorbit, ar fi meritat un boicot pe viață din partea jurnaliștilor.

Dar când politicianul desface băierele pungii și plătește, presa îl iubește și-i iartă micile obscenități, chiar și atunci când vrea s-o reguleze cu perversiuni. Romașcanu este atât de apreciat la B1 (fiind invitat adesea în celebra „Dosar de politician”, emisiune de certat useriști și de pupat dosuri de pesediști), mai ales de „jurnalistul” Silviu Mănăstire, încât vorbele politicianului vulgar care, în realitate, nu interesează pe nimeni, sunt preluate în materiale uriașe și pe siteul PS News (controlat de același Mănăstire).

Miercuri seară, la ieșirea de la B1, pe Romașcanu, în afara de Mercedesul parcat neregulamentar pe Calea Victoriei, aproape de statuia lui Corneliu Coposu, l-a așteptat și protestatarul Marian ”Ceaușescu” cu un sul alb de hârtie igienică. 

Romașcanu a refuzat însă hârtia, foarte utilă când îți curge așa grav din gură, și s-a declarat jignit, deși „Ceaușescu” fusese destul de atent la detalii și personalizase sulul, trecând caligrafic, cu negru, numele politicianului.

„Eu eram într-un spațiu privat și, teoretic, nimeni nu trebuia să audă acele lucruri”, i-a spus Romașcanu lui Marian „Ceaușescu” apropo de înjurăturile la adresa presei, precizând că și-a cerut scuze. A smuls apoi nervos hârtia din mâinile protestatarului și a aruncat-o pe stradă. Ceaușescu a recuperat-o și a insistat: „Puteți s-o duceți la partid și s-o puneți acolo”. 

Este nesimțire și cu mine nu mai discuți”, i-a răspuns Romașcanu trântind sâcâit portiera de la Mercedesul 4x4 parcat neregulamentar, cum spuneam, pe Calea Victoriei, în apropierea bustului lui Corneliu Coposu care privește trist spre sediul MAI și poate uneori îl vede pe Marcel Vela cum își bagă degetele în ochi ca să înfricoșeze clanurile interlope. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.