VIDEO Pieleanu, întrebat privind acuzațiile conform cărora e obsedat sexual: "La asemenea lucruri nu răspund de pe stradă!"


VIDEO Pieleanu, întrebat privind acuzațiile conform cărora e obsedat sexual: "La asemenea lucruri nu răspund de pe stradă!"

Sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, este recunoscut în SNSPA, acolo unde este profesor, că este obsedat sexual. (citiți mai multe detalii AICI)

"O da! Așa e! De prin 1992-93 cred! De-aia la el de obicei chiuleam. Era periculos", a spus o fostă studentă de la SNSPA.

"Confirm. A incercat sa bage in pat tot anul 2000 (fetele) de la SNSPA", a mai precizat un fost student de la SNSPA. 

În acest context, protestatarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, l-a așteptat joi pe Pieleanu în fața televiziunii B1 pentru a-l chestiona în legătură cu respectivele acuzații. Când a auzit întrebarea, Pieleanu s-a schimbat la față și nu a negat acuzațiile ce i-au fost aduse, spunând că nu răspunde de pe stradă la asemenea chestiuni.

Marian Moroșanu: Știți că sunteți acuzat de către niște studente că ați fi obsedat sexual. 

Pieleanu: Doamne ferește! Ce comentariu să am la așa ceva? 

Marian Moroșanu: Ziarul Podul v-a acuzat și există niște studente care v-au acuzat că sunteți obsedat sexual. 

Pieleanu: La asemenea lucruri nu răspund de pe stradă. Discuția noastră s-a încheiat.

Vedeți video de la 0:50:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.