VIDEO PNL continuă să racoleze rebuturi din PSD. Ultima achiziție: primarul care nu știe să vorbească


VIDEO PNL continuă să racoleze rebuturi din PSD. Ultima achiziție: primarul care nu știe să vorbească

PNL continuă campania de recrutare de primari de la PSD, ceea ce stârnește din plin nemulțumirea electoratului. Chiar la un an de când PNL decidea în Biroul Politic Național să nu primească în partid niciun membru PSD, primarul pesedist al comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a fost primit în rândurile liberalilor. Astfel, Ion Rotaru va candida pentru un nou mandat de primar din partea PNL, conform stiri-neamt.ro.

Rotaru a ajuns "vedeta" presei după ce anul trecut, la mitingul PSD de la Iași, răspunzând jurnalistei Loredana Diacu (Epoch Times), la întrebarea "Dumneavoastră de unde veniți?", a declarat: "Nu știu să vorbesc".

Vedeți video:



Ion Rotaru a avut două mandate de primar la Piatra Neamţ (în perioada 1996 – 2004), iar din 2008 a condus Primăria comunei Alexandru cel Bun. În plan politic, a trecut pe la mai multe formaţiuni în decursul ultimilor 24 de ani: PDAR, PD, PSD, PRM, PDL şi UNPR. De cele mai multe ori a revenit în PSD, ultima dată în 2016.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.