VIDEO Primarul PSD al Sectorului 1 l-a bruscat pe Marian Ceaușescu. Pentru a continua show-ul grotesc, Tudorache a sunat pentru întăriri, la nimeni altul decât Miron Cozma

Primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a avut o atitudine grobiană față de revoluționarul Marian Ceaușescu, în data de 2 iunie, atunci când i s-a cerut socoteală în fața sediului televiziunii B1 în legătură cu bilanțul activității privind comunitatea pe care o administrează. 

Inițial, primarul, iritat că i se pun întrebări, i-a cerut protestatarului buletinul ca să demonstreze că este locuitor al Sectorului 1, ca și cum cetățenii din alte zone ale Capitalei sau chiar ale țării nu ar avea dreptul să îi ceară socoteală. 

"Arată, mă! Ai buletin de sector? Hai, arată buletinul! Hai, să-l văd!", a spus edilul PSD. 

Ulterior, primarul a recurs la metode de intimidare, bruscându-l ușor pe Marian Ceaușescu. Pe final, Dan Tudorache și-a sunat prietenul, nimeni altul decât fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, pe care l-a mințit că Marian Ceaușescu l-a înjurat. "Te înjură de mamă", i-a zis Tudorache lui Miron Cozma pentru a-l provoca. Astfel, conform relatării lui Marian Ceaușescu, Miron Cozma s-a lăsat provocat de minciuna lui Tudorache și a început să aibă în cadrul unui apel telefonic un limbaj odios față de revoluționar, cuvinte pe care nu le vom reda în articol. 

Vedeți secvența video cu primarul Tudorache bruscându-l pe Marian Ceaușescu de la minutul 2:50: Sursa foto Tudorache: Agerpres