VIDEO Primarul Robu și-a bătut joc de o angajată, folosind-o pe post de suport de trepied pentru telefon


VIDEO Primarul Robu și-a bătut joc de o angajată, folosind-o pe post de suport de trepied pentru telefon

Edilul PNL al Timișoarei, Nicolae Robu, trimis în judecată de DNA în dosarul privind casele naționalizate, pare că trece printr-o perioadă de austeritate la Primărie, neavând resurse pentru a-și cumpăra un trepied solid pentru conferințele de presă pe care le filmează cu telefonul. Concret, pe parcursul conferinței de presă din data de 18 februarie, trepiedul pe care stătea telefonul s-a rupt. 

Astfel, Ziuadevest relatează că "totuși, primarul a rezolvat situația. Soluția? Noua sa „purtătoare de telefon”, Viviana, a fost nevoită să țină fix stativul cu telefon, nu cumva să nu afle timișorenii, în timp real, realizările administrației locale. „Of, of, nu știu astăzi ce se întâmplă… Viviana, va trebui să stai cu telefonul în mână. Cineva a atentat la stativul nostru”, a reacționat, imediat după producerea „atentatului”, Robu. Până la finalul conferinței, situația a rămas la fel. Ce este sigur este că, după aproximativ o oră de ținut stativul, Viviana nu va mai trebui să își lucreze brațele la sală".

Cum s-a apărat Robu la Antena 3: "Se vede foarte clar că telefonul stă pe stativ, dar s-a rupt un știț și am rugat-o să țină degetul ca să nu mai alunece. E asistenta mea de comunicare la ședințe. Eu nu am conflict cu nicio angajată din primărie. Nu am conflicte cu nimeni, că am lucruri importante de făcut. A stat în picioare ca să nu alunece aparatul, așa cum a alunecat la începutul conferinței".

Vedeți video în cele ce urmează:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.