VIDEO. Protest cu pensionari la Rahova pentru eliberarea lui Dragnea: „Liviu Dragnea, te iubim, om ca tine nu găsim!”. Mălin Bot a fost agresat de mai mulți protestatari

În ciuda apelurilor repetate lansate în spațiul virtual de avocata antenistă Codruța Cerva și de Gelu Vișan, fost pedelist, în prezent ins cu ocupație incerntă, doar câteva persoane au venit, joi, în fața Penitenciarului Rahova pentru a solicitat eliberarea „deținutului politic”, „patriot” și „naționalist” Liviu Dragnea, în urma deciziei de miercuri a CCR privind neconstituționalitatea constituirii completurilor de trei judecători de la ÎCCJ.

Nici măcar interlopii mobilizați cu alte ocazii de Codrin Ștefănescu nu au răspuns apelului din online. Probabil apropierea de pușcărie le dă fiori.Pentru că nu a avut pe cine să filmeze, Cerva s-a filmat pe ea, realizând un fel de selfie în mișcare. Vezi AICI

„Vrem dreptate! Vrem dreptate!” și „Liviu Dragnea, te iubim, om ca tine nu găsim!”, au strigat câțiva pensionari fără prea mult entuziasm.

Aflat la fața locului pentru a transmite live pe Facebook, jurnalistul Mălin Bot a fost agreat de mai mulți protestari, care i-au reproșat că e plătit de forțe externe. Jandarmii au intervenit totuși prompt și l-au extras pe cel mai pornit dintre agresori, declarându-i lui Mălin Bot că protestul este notificat legal. 

Imagini foto: Ionel Stoica, Facebook.