VIDEO Protestul inedit "Cap de Tudorel" împotriva ordonanței de urgență anti-justiție


VIDEO Protestul inedit "Cap de Tudorel" împotriva ordonanței de urgență anti-justiție

Protestatarii anti-PSD găsesc forme din ce în ce mai inedite de protest împotriva ultimei ordonanțe de urgență date de Tudorel Toader pe legile justiției.

După ce au aruncat cu ouă în Ministerul Justiției, manifestanții au dat curs acțiunii "Cap de Tudorel", unul din protestatari fiind deghizat într-un organ sexual masculin cu fața lui Tudorel Toader.

VEDEȚI ȘI: Ploaie de ouă peste sediul Ministerului de Justiție. Protestatarii s-au baricadat pe o platformă, iar jandarmii au țopăit neputincioși pe lângă ea

Protestul are loc undeva pe râul Dâmbovița. Puteți urmări AICI live pe contul lui Sandy Matei. 

Vă prezentăm imagini de la manifestație:

video

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.