VIDEO PSD și-a trimis bufonul la Palatul Cotroceni pentru a-l chestiona pe Iohannis, cu multă obrăznicie, despre nivelul de corupție din România


VIDEO PSD și-a trimis bufonul la Palatul Cotroceni pentru a-l chestiona pe Iohannis, cu multă obrăznicie, despre nivelul de corupție din România

Directorul site-ului care concurează cu fițuica DCNews, deținută de fostul jurnalist Bogdan Chirieac, la capitolul contracte avute cu grupul infracțional PSD s-a găsit să facă circ astăzi la conferința de presă organizată de Klaus Iohannis, cu un tupeu incomensurabil, și să-l întrebe pe președinte, atenție, despre gradul ridicat de corupție din România și, într-o hăhăială grețoasă, să-l chestioneze unde s-a tuns pe perioada epidemiei COVID-19. Este vorba despre Iosif Buble, nimeni altul decât soțul deputatei PSD Diana Tușa, cel care deține platforma de propagandă pesedistă Știri pe Surse.

Mai mulți jurnaliști, printre care Carmen Dumitrescu și Mircea Marian, s-au revoltat față de show-ul grotesc făcut de Buble la Palatul Cotroceni, iar în acest sens au trecut în revistă faptul că Buble este mufat financiar la un grup infracțional, un așa-zis partid politic intitulat PSD, dar are tupeul să întrebe despre corupție. 

Carmen Dumitrescu (Liber în Teleorman): "Fix Buble s-a găsit să întrebe de corupție și de tunsoarea prezidentului. Fix Buble! Ca să vezi cum fiecare arată cu degetul către el însuși...".

Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook: "Iosif Bubble, soțul unei doamne deputate PSD, cu contracte bune de tot cu PSD, n-are nici o problemă să vină la Cotroceni și să afișeze agenda partidului care-l plătește. Agresiv, să vadă sponsorul că-și merită banii.

Nici o rușine. Băăăi, măcar rugai pe altul să pună întrebările tale, dar cred că nu vrea nimeni să discute cu tine".

Vedeți video de la 1:36:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.