VIDEO Radu Banciu a răbufnit: "Să vedeți cât de imbecil e poporul român! 27% încredere în Victor Ponta! Pentru ce bă?!"


VIDEO Radu Banciu a răbufnit: "Să vedeți cât de imbecil e poporul român! 27% încredere în Victor Ponta! Pentru ce bă?!"

Jurnalistul Radu Banciu a spus luni seară în emisiunea pe care o moderează la B1TV că politicienii precum edilul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să dispară din viața publică din România în urma unor episoade precum troileibuzul care a luat foc, dar să nu dispară așa cum a făcut-o fostul premier Victor Ponta, pentru o perioadă scurtă, în urma tragediei de la Colectiv. 

Mai mult, Radu Banciu a răbufnit față de poporul român, catalogându-l ca fiind imbecil, în urma unui sondaj Sociopol în care Ponta figurează cu o rată de încredere de 27%.

Radu Banciu: "Faceți ca Victor Ponta la Colectiv? Măcar de ați face definitiv asta. Ăla a plecat, măcar atât, au murit 60 de oameni, dar măcar să nu îl fi văzut niciodată în viață. A plecat atunci palid, completamente livid. Și întrebam: "Domne, l-a văzut cineva?". Ne scriau până la urmă telespectatorii ca despre Dan Cucu: "Păi știți, l-am văzut prin Arabia Saudită, dar avea burka aia, nu prea ne-am dat seama dacă era el sau o muiere, dar parcă totuși era el". Așa aș fi vrut să trăim, cu impresia asta că poate pe undeva prin lume o mai supraviețui, dar nu e sigur. El acum le știe pe toate. M-am uitat pe sondaje ca să vedeți cât de imbecil e poporul român! 27% încredere în Victor Ponta! Pentru ce bă?! Că ne-a lăsat atunci în izmene pe toți? A recunoscut șnapanul. Se făceau toate afacerile în spatele lui. Toate primăriile de sector erau niște nababi. Când au venit în incendiu acolo ăia și-au bătut joc de oameni. Nici măcar scuze nu și-au cerut corect. Ponta, singurul silit ca Adrian Păunescu la Ambasada SUA în 1989, a fugit. A crezut atunci Ponta că îl omoară. Și Ponta și Păunescu au crezut că sunt ultimele clipe. Își văzuseră moartea cu ochii. Și s-a dus Ponta, n-a mai zis nimic, a avut zile în care nu mai vorba nimeni cu el. După care uitați-vă puțin la el, mai dolofan la față, arată mai a bunăstare...".

Vedeți video de la minutul 08:00:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.