VIDEO Rareș Bogdan: "Aducerea lui Radu Mazăre și posibilitatea ca acesta să vorbească poate fi o bombă cu neutroni pentru PSD, nu doar pentru Liviu Dragnea"

Rareș Bogdan, deschizătorul listei PNL de candidați la alegerile europarlamentare, a vorbit pentru Digi24 inclusiv despre aducerea infractorului Radu Mazăre în România. 

Concret, liberalul a atras atenția că în cazul în care Radu Mazăre va începe să dea cărțile pe față PSD și Liviu Dragnea vor primi o lovitură năprasnică. Totodată, Rareș Bogdan a subliniat că Liviu Dragnea este, într-un fel, discipolul grupului infracțional organizat girat de condamnații Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. 

"Aducerea lui Radu Mazăre și posibilitatea ca acesta să vorbească poate fi o bombă cu neutroni pentru PSD, nu doar pentru Liviu Dragnea. Liviu Dragnea e produsul grupului infracțional organizat de la malul Dunării, din Republica Mazăre. Cei care l-au sfătuit, l-au consiliat, l-au călăuzit la începuturile carierei politice au fost Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre, cei doi care au călcat în picioare Dobrogea și Constanța timp de 15 ani. Deci dacă Radu Mazăre vorbește, Liviu Dragnea se prăbușește. (...) În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern. Eu mă bucur că acest slogan a fost tradus în malgașă și autoritățile din Madagascar l-au trimis pe Radu Mazăre fugarul acasă și acesta a ajuns acolo unde îi era locul. E un început bun, înțeles și de autoritățile de la București. Eu pentru ele spuneam, nu pentru autoritățile din Madagascar, dar e bine, poate ajung mesajele și în Costa Rica, poate le traduce cineva în costaricană, sau în alte locuri unde au fugit corupții României", a declarat liberalul.

Vedeți video de la 27:10: