VIDEO. Rareș Bogdan despre Gâdea: „pastor penticostal eșuat”, „pupincurist șef”, „bou”, „ mare prost”


VIDEO. Rareș Bogdan despre Gâdea: „pastor penticostal eșuat”, „pupincurist șef”, „bou”, „ mare prost”

Relația fostului jurnalist Rareș Bogdan cu varanistul Mihai Gâdea nu a fost mereu  armonioasă, civilizată și apropiată ca luni seară când cei doi foști dușmani și-au ciripit complimente ca doi guguștiuci în perioada de împerechere. Liberalul vrea probabil să se împerecheze cu electoratul PSD și cu funcția de lider al PNL, Gâdea are ordin de la Felix să momească opoziția ca să mai crească audiența și lovelele, ca apoi, la momentul potrivit, să pună bastârca pe spinarea ei contra unor foloase din zona mafiei PSD.

În septembrie 2014, la scurt timp după ce aniversarea sa fusese prezentată distorsionat de Antena3, Rareș Bodan lansa o rafală de jigniri la adresa „analistului foarte bun” de seara trecută, recte Mihai Gâdea, pe care îl acuza de manipulare și dezinformarea, catalogându-l prost și bou într-o postare pe Facebook: „Mihai, ești bou?! (...) O aniversare de 40 de ani a fost considerată de niște pseudo-jurnaliști, în frunte cu Mihai Gâdea, un pastor penticostal care a eșuat în păstorire și încearcă acum...(...) În realitate, pupincuristul șef al lui Victor Ponta, de care a ajuns să le fie rușine până și colegilor săi de la Antena3 a prezentat ca o mare dezvăluire pseudo-jurnalistică, pitit după niște boscheți în parcarea unui hotel, poze cu o parte dintre invitați, în număr de 80, prezenți la anivesarea mea. (...) Mi-e scârbă de câți proști există sau de cum a ajuns un mare prost să se considere jurnalist și moderator de televiziune”. VEZI POSTAREA DE MAI JOS: 

Despre ce era vorba, de fapt? Antena 3 difuzase într-o ediție de duminică a Sintezei Zilei mai multe fotografii care ar fi provenit de la o „întâlnire secretă'' la care ar fi participat mai mulţi ''oameni ai lui Băsescu'', printre care Vasile Blaga, Elena Udrea, Emil Boc, Cătălin Predoiu, dar şi oameni de presă ca Cristian Burci, Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan, plus PSD-istul Marian Vanghelie.

De fapt, ''întâlnirea secretă'', ţinută la un hotel din Bucureşti, era petrecerea pentru ziua de naştere a fostului realizator tv Rareş Bogdan.

''Mihai Gâdea, a fost  ziua mea de naştere, eşti bou? Câţi proşti umblă acoperiţi în spaţiul public... Erau şi cinci lideri ai PSD. Cât de prost poţi să fii, ca jurnalist, să faci o asemenea emisiune prezentând o întâlnire secretă. Păi Sorin Roşca Stănescu (n.r. prezent şi el la întâlnire) e băsist?'', mai spunea Rareş Bogdan, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Prestația lui Rareș Bogdan de la Sinteza ZIlei de luni seară poate fi urmărită pe youtube; vezi linkul de mai jos.

CITEȘTE ȘI Cum își bate Rareș Bogdan joc de Ludovic Orban și PNL



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.