VIDEO Rareș Bogdan, discurs în unul din cele mai dezvoltate orașe din România: "Guvernarea PSDragnea e un nimic care îi sfidează pe românii de bună credință, pe românii cinstiți, pe românii cu bun simț!"


VIDEO Rareș Bogdan, discurs în unul din cele mai dezvoltate orașe din România: "Guvernarea PSDragnea e un nimic care îi sfidează pe românii de bună credință, pe românii cinstiți, pe românii cu bun simț!"

Aflat la mitingul PNL de la Oradea, Rareș Bogdan, primul pe lista de candidați ai PNL la europarlamentare, a ținut un discurs în care a făcut o comparație între orașele care atrag fonduri europene, administrate de liberali și cele care nu, care au primari PSD, punând accentul pe diferența dintre spitale. El a ținut să precizeze că social-democrații, „de doi ani și jumătate sunt preocupați doar de infractori și de drepturile lor, doar de deținuți, fără a avea nici o preocupare pentru bătrâni, copii sau pentru cei cinstiți”. Totodată, Rareș Bogdan le cere românilor să își iubească țara și să voteze.

„Oameni buni, mai avem puțin. Mai avem foarte puțin, până trebuie să demonstrăm că România nu este a lor, că România s-a trezit, că România este Europa, că românii sunt înainte de orice europeni”, a debutat Rareș Bogdan la Oradea.

„Românii sunt la fel, să știți. Nu există români buni și români răi (...) Există, însă, oameni buni, administratori buni, oameni dedicați, oameni cu știință, oameni cărora nu le e frică de banii europeni, oameni care se dedică cetățenilor și alții care vor să își țină comunitățile în sărăcie, în întuneric, în necunoaștere. Nu sunt de vină cei conduși, sunt de vină cei care conduc aceste comunități. Mi-ar fi plăcut să văd după 33 de județe vizitate același lucru peste tot. Din păcate, în timp ce Ilie Bolojan aici a adus peste 500 de milioane de euro, la Alexandria în 12 ani, au adus un milion de euro. În timp ce Emil Boc și Alin Tișe au adus la Cluj aproape un miliard de euro, iar la Brăila anul trecut, administrația socialistă a adus 2.000 de euro. În timp ce spitalul județean de la Oradea, aflat în subordinea primăriei, s-a modernizat și continuă modernizarea cu peste 40 de milioane de euro, bani europeni, spitalele din Craiova, Slatina, Brăila, din Giurgiu, Severin, Constanța sau Alexandria sunt un pericol pentru cetățenii români și nu din cauza medicilor, pentru că ei sunt foarte buni și asistentele sunt foarte dedicate, ci din cauza lipsei finanțării și a faptului că cei de acolo n-au înțeles că banii europeni trebuiesc atrași, nu trebuiesc lăsați. 2,7 miliarde de euro lasă guvernul PSD la Bruxelles, bani care trebuiau să intre în spitale regionale și modernizarea spitalelor județene. N-au reușit să ia 100.000 de euro. Zero. Pentru că toată guvernarea aceasta, de doi ani și jumătate, este un nimic. Este un nimic care în fiecare zi face un singur lucru: îi sfidează pe românii de bună credință, pe românii cinstiți, pe românii cu bun simț, provocând dezgust pentru că promovează doar clientelismul, promovează doar mitocănia și grobianismul. Au ajuns de câteva săptămâni să fie în spațiul public doar alături de cohorte de jandarmi. În urmă cu două ore au fost fugăriți și din Târgu Mureș. Asta după ce la Arad au fost fugăriți, la Iași au fost alungați de două ori, la Galați au plecat pe la ghena de gunoi, la Timișoara n-au avut nici măcar curajul să calce în oraș pentru că li s-a spus: Oraș închis pentru voi, deoarece vă bateți joc de țara aceasta! De frica bucureștenilor, și-au amânat, și apoi și-au anulat complet mitingul anunțat la Romexpo pentru că știu că oamenii nu-i mai vor și le e și foarte greu să-și mai convingă și propriii alegători să meargă la mitinguri”, a mai spus Rareș Bogdan.

De doi ani și jumătate sunt preocupați doar de infractori și de drepturile lor, doar de deținuți, fără a avea nici o preocupare pentru bătrâni, copii sau pentru cei cinstiți. Eu le tot transmit o frază, o propoziție, care a devenit aproape slogan. Mă bucur, totuși, că acest slogan „În democrație, hoții stau la pușcărie!”, care trebuia să fie ascultat la București, a fost, totuși, ascultat de cineva, de autoritățile din Madagascar. Ăia au auzit mesajul, le-a plăcut și-l trimit pe Mazăre acasă”, a zis Rareș Bogdan.

Să nu credeți în manipulările lor ordinare. Nu se va tăia niciun ban și nu se vor minți pensionarii. Da, lor le e frică! Știți cui le e frică? Le e frică celor 178.000 cu pensii speciale pentru care plătim 2 miliarde de euro. Pentru ei guvernează!, a spus fostul jurnalist despre una din speculațiile PSD-iștilor despre cum ar arăta guvernarea liberalilor. 

În încheiere, înainte de a vă ruga să fiți atenți pentru că sunt disperați și vor face orice, trebuie blocați, opriți să fure, dar sunt convins că nu pot ei fura, cât puteți voi vota, cât putem noi vota. Vreau să vă rog un lucru, să nu uitați niciodată că nimic în această țară nu a rezistat fără ajutorul Bunului Dumnezeu și să nu uitați să iubiți România în fiecare zi a vieții voastre!”, a încheiat liberalul. 

Vedeți video de la 1:02:04:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.