VIDEO Revoluționarul Marian Ceaușescu critică certurile din Piața Victoriei și lansează un apel către protestatari: Singura noastră armă contra acestui sistem este unitatea!

Protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu a lansat un îndemn la unitate către cei care participă la manifestațiile împotriva sistemului criminal și infracțional din România, condus predominant de PSD.

Amintim că în cazul protestului din 10 august 2019 au existat mai multe dispute între o parte dintre protestatarii cu o notorietate mai mare, dar nu intrăm din nou în detalii pentru a nu pune paie pe foc. 

În acest sens, Marian Ceaușescu a atras atenția că orice certuri între cei care protestează în Piața Victoriei vor fi convenabile artizanilor acestui sistem criminal și corupt, cu accentul pus pe politicienii din PSD-ALDE-UDMR. Astfel, revoluționarul a subliniat că "singura noastră armă este unitatea", căci "o mână cu cinci degete unite devine un pumn, o forță, o lovitură contra acestui dușman" și anume sistemul. 

Redăm o parte din mesajul revoluționarului Marian Ceaușescu. Varianta integrală o puteți consulta în filmarea de la finalul articolului:

"La începutul protestului, unii colegi ai noștri care au venit în Piață s-au certat, au avut o divergență pe care o consider foarte greșită. Nu trebuia să se întâmple așa ceva. (...) În continuare foarte mulți mai căutați să puneți paie pe foc. Vă rog frumos, opriți-vă, pentru că aceste insulte, aceste jigniri nu aduc nimic bine decât acestora din spatele meu (cei din Guvern) și partidelor, PSD, ALDE, UDMR, Pro România, pentru o parte din PNL, pentru acei comuniști securiști, acei milițieni și altor scursuri din vechea gardă. Aș dori ca cei care vă mai certați între voi, din păcate, să dați mâna și să vă cereți scuze reciproc fără să mai aveți orgolii. Nu trebuie să avem orgolii. (...) Toți avem același gând, distrugerea corupției, a hoților, a acestor scursuri din spatele meu (Guvern) și din Paramentul României. Deci ar trebui să ne unim și să ne axăm pe aceștia fără se ne certăm între noi. 

Vă rog frumos ca toți aceia care v-ați certat să vă opriți. Nu mai răspundeți acelor mesaje. Eu unul cum fac dragii mei colegi? La câți inși mă înjură, jignesc niciodată nu le-am răspuns, nici măcar nu le-am citit mesajele și asta doare cel mai mult, indiferența. (..) Toată lumea și toți aceștia care v-ați certat, care v-ați îmbrâncit, vă rog, opriți-vă! Dacă cumva aveți ceva să vă criticați, foarte bine, cirticați-vă, dar nu în fața camerelor, nu în fața live-ului. Vă puteți critica unul pe altul că asta înseamnă democrație, să ai dreptul ca să critici. Eu la rândul meu am fost și voi fi criticat. Ok, mă uit la critici, învăț din acele critici. (...) Vreți, nu vreți, ați ajuns niște repere pentru mulți români. Sunteți niște repere. Foarte mulți vă urmăresc activitatea voastră, puteți fi un exemplu de lupătători civici, de români care vor dreptate. Dar dacă voi vă certați între voi ce vor vedea acei oameni? (...) Eu de ce nu mă bag în asemenea chestii? Pentru că eu am experiența din 89 încoace. Nu știți, nici tu Măline, nici tu Dide, nici tu Cârstoiu, nici tu Angi, nici tu Marian Rădună nu știți. Și eu am trecut prin asemenea certuri, mult mai grele, mult mai grave, și cu amenințări cu închisoarea. Dar eu nu le-am răspuns, nu i-am înjurat, nu i-am atacat. (...) Când mai aveți opinii diferite închideți-vă live-urile și stați de vorbă pentru că se poate ajunge la un consens. Singura noastră armă este unitatea. O mână cu cinci degete unite devine un pumn, o forță, o lovitură contra acestui dușman (Guvernul). (...) Noi acum trebuie să fim uniți contra acestui sistem. Toți!", a transmis Marian Ceaușescu. 

Redăm filmarea cu îndemnul la unitate lansat de Marian Ceaușescu: