VIDEO Revoluționarul Marian Ceaușescu, săltat de Miliție pentru că l-a acuzat pe Ion Iliescu de crime împotriva umanității

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, va vota duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, folosindu-se de urna mobilă, după ce a făcut solicitare către Liceul Jean Monnet din București, conform Digi24

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din București, din cauza problemelor cardiace. Cel mai recent, fostul președinte al României a fost internat câteva în unitatea spitalucească în luna octombrie.

Faptul că Ion Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității, beneficiază de urna mobilă l-a nemulțumit pe revoluționarul Marian Ceaușescu. Astfel, protestatarul, aflat în fața casei fostului președinte, i-a strigat lui Iliescu că este un criminal care trebuia să fie la pușcărie, nu să beneficieze de urna mobilă la domiciliu. 

În acest context, Miliția și-a făcut imediat apariția la fața locului pentru a fi la dispoziția fostului președinte Ion Iliescu. Milițienii, deranjați din nou de dreptul la libera exprimare, l-au săltat pe protestatar pentru a-l duce la secție. 

Vedeți video în cele ce urmează: