VIDEO Robert Sighiartău: "Se produc 150 de mii de măști sanitare / zi! 100% capital românesc!"


VIDEO Robert Sighiartău: "Se produc 150 de mii de măști sanitare / zi! 100% capital românesc!"

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a publicat pe Facebook un video în care prezintă procesul de producție a măștilor sanitare, mult-așteptate de medicii care luptă zi de zi cu epidemia de coronavirus.  

Întrebat câte măști se produc pe zi, liberalul a precizat că sunt produse 150 de mii de măști sanitare zilnic. Totodată, Robert Sighiartău a subliniat că statul român trebuie să se axeze de acum pe producția agricolă și pe procesarea produselor agricole

Sighiartău, pe Facebook: "Măști sanitare produse in România / Maramureș. 100% capital românesc. Asta e modelul pe care trebuie sa functioneze economia României. Acum statul român trebuie să se axeze pe producția agricolă si apoi pe procesarea produselor agricole".

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.