VIDEO Romașcanu s-a crezut la sediul PSD în emisiunea Mădălinei Dobrovolschi, motiv pentru care a fost invitat să plece: "Vă urez bună seara și vedeți-vă în continuare de manipulările psd-iste!"


VIDEO Romașcanu s-a crezut la sediul PSD în emisiunea Mădălinei Dobrovolschi, motiv pentru care a fost invitat să plece: "Vă urez bună seara și vedeți-vă în continuare de manipulările psd-iste!"

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi l-a dat afară din emisiune, miercuri seară, pe purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, care politiza în mod meschin tema sănătății românilor în contextul epidemiei COVID-19. 

În momentul în care se discuta despre amenzi, Lucian Romaşcanu a susţinut că CCR-ul a decis în unanimitate că acestea erau neconstituţionale, dar postul Realitatea PLUS e un post de dreapta, motiv pentru care are o altă abordare. Iritată de tupeul și minciunile lui Romașcanu, Dobrovolschi i-a arătat pesedistului că manipulează, întrucât potrivit judecătoarelor Livia Stanciu şi Simina Tănăsescu nu a fost unanimitate şi că amenzile n-au fost "vădit neconstituţionale", cum a susţinut social-democratul, ci judecătorii CCR "au scris la Constituţie, au adăugat" aşa cum au procedat şi în cazul Kovesi, depășindu-și atribuțiile. 

Romașcanu voia să continue cu manipulările, motiv pentru care a fost invitat de moderatoare să plece din emisiune, ceea ce a și făcut: "Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune și vă afectează emoțional această emisiune, îmi pare foarte rău, vă urez bună seara și vedeți-vă în continuare de manipulările psd-iste".

Romașcanu: Eu spuneam că ordonanța cu amenzile a fost votată în unanimitate, că acele amenzi au fost neconstituționale. Restul, sigur... dar eu vă spun... Dumneavoastră sunteți un post de dreapta și e natural să aveți o anumită abordare.

Dobrovolschi: Eu cred că nu este vorba despre o abordare de dreapta sau de stânga, este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor. Domnule Roman, interveniți și dumneavoastră, și spuneți-mi dacă domnul Romașcanu are dreptate. Sunteți mulțumit de modul în care a ieșit acest proiect pe ușa Parlamentului?

Romașcanu: Vreți să mă mai aveți în emisiune?

Dobrovolschi: Domnule Romașcanu, da! Dar sunt câțiva invitați care trebuie de asemenea să răspundă.

Romașcanu: Lăsați-mi ideea să o termin. Ați intrat peste mine...

Dobrovolschi: Domnule Romașcanu, aici eu sunt moderator. Dumneavoastră sunteți invitat, alături de dumneavoastră mai sunt alți invitați. Este normal să existe un dialog. Ați avut o parte de răspuns, acum intervine domnul Roman. (...) După care revenim la dumneavoastră dacă vor exista și alte puncte de vedere pe care le aveți. Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune și vă afectează emoțional această emisiune, îmi pare foarte rău, vă urez bună seara și vedeți-vă în continuare de manipulările psd-iste.

Dobrovolschi a intervenit din nou: Domnul Romașcanu cred că nu a înțeles. Asta nu este o conferință de presă. (...) Fiecare, în funcție de cum îi dă cuvântul moderatorul, răspunde la o întrebare. Îmi pare rău, chiar nu este conferință PSD această emisiune!

Vedeți video de la minutul 11:00:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.