VIDEO scandalos: rusofilul Dodon vrea să INTERZICĂ finanțarea presei de limbă ROMÂNĂ prin intermediul Guvernului României! SOS presa


VIDEO scandalos: rusofilul Dodon vrea să INTERZICĂ finanțarea presei de limbă ROMÂNĂ prin intermediul Guvernului României! SOS presa

Opulentul președinte rusofil, socialist și românofob Igor Dodon este deranjat că unele instituții media din R. Moldova sunt susținute prin intermediul unor proiecte finanțate anterior de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, iar mai recent de către Departamentul pentru Relația cu R. Moldova din cadrul Guvernului României.

Concret, potrivit Ziarulnațional.mdDodon a fost deranjat vineri de o întrebare adresată de portalul Deschide.md în timpul live-ului său de pe Facebook, despre „rapoartele-țâță” transmise lui Vladimir Putin, așa cum se lăuda personal în niște filmulețe video. Șeful statului a evitat să răspundă direct la întrebare, însă i-a atacat pe colegii de la Deschide.md.

Să nu uităm că, spre deosebire de Guvernul României și instituțiile din Occident, care desfășoară concursuri publice de proiecte pentru sprijinirea mass-mediei din R. Moldova, „Exclusiv Media” SRL, companie afiliată socialiștilor, a primit în 2016, prin intermediul unui off-shore din Bahamas, peste 33 de milioane de lei, iar în afacerile media tutelate de Dodon figurează și Igor Ceaika, fiul fostului procuror general al Rusiei.

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.