VIDEO SCANDALOS Un preot îl înjură pe Klaus Iohannis și amenință enoriașii că le scoate dinții: "Că*a-m-aș pe capul lui!"; "Vă scot dinții!"


VIDEO SCANDALOS Un preot îl înjură pe Klaus Iohannis și amenință enoriașii că le scoate dinții: "Că*a-m-aș pe capul lui!"; "Vă scot dinții!"

Biserica Ortodoxă Română este căpușată de tot felul de specimene care nu au nicio tangență cu moralitatea creștină. De reiterat și desele cazuri în care diverși preoți se implică politic în susținerea unor politicieni sau partide.

De data aceasta, cazul este de-a dreptul șocant. Un preot de la mânăstirea Cotmeana își amenință enoriașii că le dă „peste bot” și le scoate „dinții” pentru că și-au permis să vorbească în Biserică, iar dacă nu le convine să se ducă să-l reclame la președintele României, Klaus Iohannis, căruia i-a adresat următoarea expresie injurioasă: "că*am-aș pe capul lui”.

Este mai mult decât evident că Biserica Ortodoxă Română are nevoie urgentă de reformă, în formula actuală fiind din ce în ce mai departe de valorile creștine.

Vedeți video în cele ce urmează: 

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.