VIDEO Spectacol grețos la BEC: Inculpatul Adrian Gâdea și restul primarilor pesediști din Teleorman au venit la depunerea candidaturii Vioricăi Dăncilă

Spectacol grețos astăzi la depunerea candidaturii premierului Dăncilă la Biroul Electoral Central. Tot clanul politic din Teleorman a vrut să facă un exercițiu de imagine și sa se pozeze alături de ea.

Așa că primarii principalelor orașe teleormănene (Victor Drăgușin, Valerică Cîrciumaru, Petrică Pîrvu), președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, deputatul Petre Cioabă, dar și președintele PSD, secretarul de stat și inculpatul Adrian Gâdea s-au prezentat cuminți la locul faptei și au imortalizat momentul într-o fotografie.

Adrian Gâdea, cercetat în dosarul Belina alături de pușcăriașul Liviu Dragnea, a fost întâmpinat de un cititor al ziarului Liber în Teleorman care i-a strigat de bine:

“Domnul Gâdea, când mergeți după stăpânul dumneavoastră la Rahova? După stăpânul cariat? Când mergeți după el cu Belina? Cu Belina când mergeți după stăpânul cariat la Rahova? Am văzut că borhotul ăla de fi-su și-a luat mașini de sute de mii pe banii noștri. Când mergeți la pușcărie după stăpânul vostru? La pușcărie, domnu Gâdea! Sunteți inculpat! Ne-ați furat insulele, ne-ați furat și pământurile.“

Urmăriți video mai jos: