VIDEO Tensiuni la cote maxime. Bunicul Luizei a încercat să intre peste monstrul de la Caracal, dar a fost oprit de jandarmi


VIDEO Tensiuni la cote maxime. Bunicul Luizei a încercat să intre peste monstrul de la Caracal, dar a fost oprit de jandarmi

Sâmbătă au avut loc scene extrem de tensionate în fața curții monstrului de la Caracal, cel care a recunoscut că a ucis-o pe Luiza. În timp ce Gheorghe Dincă se afla împreună cu anchetatorii în curte pentru noi cercetări, bunicul Luizei Melencu a încercat să intre peste monstrul de la Caracal, dar a fost oprit de jandarmi. Așa cum puteți vedea în imagine, jandarmii formau un lanț la intrarea în curtea lui Gheorghe Dincă. La scurt timp, mama Luizei a leșinat în fața curții, informează Realitatea.

Atât bunicul Luizei și mama acesteia sunt scandalizați de faptul că autoritățile nu comunică deloc cu ei. Totodată, ei speră că Luiza este în viață. 

„Dacă nu era cazul Alexandrei, noi nu am fi știut nimic de Luiza! Ei îl au pe Cumpanașu, noi nu avem pe nimeni!” a declarat revoltată mama tinerei.

Redăm video în cele ce urmează:



Sursa foto: G4media

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.