VIDEO Teodorovici își reafirmă grobianismul. "Discotecă" a insultat mișcarea #Rezist


VIDEO Teodorovici își reafirmă grobianismul. "Discotecă" a insultat mișcarea #Rezist

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a acordat miercuri un interviu în care a fost întrebat inclusiv cine va intra în turul II al alegerilor prezidențiale. Acesta a răspuns că este sigur că Viorica Dăncilă va ajunge în turul II.

"Categoric, doamna președintă Dăncilă (va intra în turul al doilea la prezidențiale n.r.). Din partea cealaltă, nu știu”, a declarat Orlando. 

Totodată, Teodorovici a fost chestionat cine ar câștiga în turul II dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, iar acesta a precizat că actualul premier. De subliniat este insulta pe care a adresat-o Teodorovici unei părți semnificative dintre protestatarii anti-PSD care se identifică cu mișcarea #Rezist. Concret, Orlando a catalogat mișcarea #Rezist ca fiind "o rușine". 

"Sigur, doamna președintă Dăncilă (va câștiga alegerile n.r.). E puțin greu ca politician să accepți o astfel de abordare tipic Teodorovici, adică mai hashtag, dar haștagul de #Insist, nu hashtagul de #Rezist. Ăla e o rușine. Hashtagul de #insistpentruromânia este o valoare. Insiști să ce? Insiști să schimbi lucrurile, să le faci cum trebuie”, a mai spus ministrul Finanțelor.

Vedeți video de la 55:30:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.