VIDEO Traian Berbeceanu, numai cuvinte de laudă în legătură cu Augustin Lazăr. Ce spune fostul comisar-șef despre fostul procuror general


VIDEO Traian Berbeceanu, numai cuvinte de laudă în legătură cu Augustin Lazăr. Ce spune fostul comisar-șef despre fostul procuror general

Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, a acordat vineri un amplu interviu pentru DigiFM în care i s-a cerut inclusiv să nominalizeze un procuror care i-a lăsat o impresie foarte bună. Astfel, Traian Berbeceanu l-a invocat în discuție pe fostul procuror general Augustin Lazăr, despre care a avut numai cuvinte de laudă. 

Cătălin Striblea: Dintre marii procurori ai României, pe care i-ați văzit în ultimii ani, e vreunul despre care ați zis că "da, face treabă"?

Traian Berbeceanu: Dintre marii procurori, cât am lucrat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, am avut plăcerea și onoarea de a lucra cu domnul fost procuror general Lazăr. La vremea respectivă era procuror general adjunct la Parchetul Curții de Apel Alba Iulia.

Cătălin Striblea: Ce părere v-a lăsat?

Traian Berbeceanu: Extrem de bun profesionist, foarte bun anchetator, un tip modern în acțiune și în gândire. 

Vedeți video de la 1:00:40:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.