VIDEO. Un petrecăreț care a încălcat carantina a fost încătușat, înjurat și torturat de Poliție


VIDEO. Un petrecăreț care a încălcat carantina a fost încătușat, înjurat și torturat de Poliție

Tortura la care a fost supus un presupus contravenient în localitatea Bolintin Vale, din Giurgiu, lovit repetat de către reprezentanți ai forțelor de ordine, deși era încătușat și culcat la pământ, a fost filmată și urcată în rețelele de socializare. Urletele de durere, plânsetele și rugămințile umile adresate polițistului care-l lovește repetat cu un corp dur sau cu picioarele, după cum realatează presa locală, sunt cutremurătoare. Ba mai mult, faptul că bărbatul plânge și îl imploră să se oprească pare să stimuleze agresivitatea polițistului care înjură ca ultimul interlop.

La scene asistă impasibili și mai mulți jandarmi, unii plimbându-și abdomenele îngrășate aiurea prin peisaj, aparent afectați și enervați că au fost nevoiți să iasă în misiune. Niciunul dintre cei prezenți nu pare deranjat de bătaia sora cu moartea pe care o încasază presupusul contravenient.

Realitatea transmite că agresorul contravenientului încătușat ar fi chiar șeful Poliției din Bolintin Vale care este acum cercetat penal pentru fapta sa. Bărbatul lovit ar fi intrat în atenția forțelor de ordine după ce a participat la o petrecere alături de mai multe persoane.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.